Sitemap
Print
Forside
Besøg vores facebook side
 

Udtalelser fra mine kunder

 
Igen føler jeg mig glad og godt tilpas. Du skal vide du har været en stor hjælp og jeg er så glad for den vejledning og fantastiske behandling du har givet mig. Du har været fantastisk og er en ener. Uden dig var jeg ikke nået så langt.
 
Lene.
-------------------------------------------------------------
 
Jeg er kommet hos Anja igennem de sidste 3 år og har fået kraniosakral terapi. Det bliver jeg nok aldrig træt af. Det er en utrolig dejlig oplevelse at få. Jeg vil beskrive det som om jeg kommer i en slags meditativ tilstand, hvor jeg er fuldstændigt afslappet og får fyldt ny energi på "batterierne". Det er lidt som at svæve.

 

Anja er en utrolig behagelig person, som man kan have fuld tillid til, og hun er rigtig god til at møde en, der hvor man er. Mens jeg har gået hos hende har hun hjulpet med migræne, spændinger og ikke mindst stress. Det er en behandlingsform som jeg altid vil vende tilbage til. Både efter behov, men også som forbyggende behandling.

 

Tine.

-------------------------------------------------------------

 

Jeg har i flere år fået behandling med Kranio-Sakral terapi hos Anja, da jeg på grund af stress har problemer med hovedpine og spændinger. En behandling hver 3. måned gør at man helt kan undgå disse problemer.

 

Det er en skøn form for behandling, i en dejlig atmosfære med levende lys og blid afstressende musik.

 

Jeg vælger at forkæle mig selv ved at vælge en kombineret behandling, som omfatter både kranio-sakral terapi og ansigtsbehandling. Efter sådan en behandling, føler man sig virkelig som et nyt menneske.

 

Anja er en meget kompetent behandler, og et dejligt varmt menneske, som jeg bestemt kan anbefale.

 

Kærlig hilsen

Birte

-------------------------------------------------------------

 

Jeg er en ung kvinde på 34 år som har kommet hos Anja gennem lidt over 1 år pga ADHD(damp).

 

Egenligt var det et forsøg da jeg ikke vidste om kranio sakral terapi havde nogen effekt,men jeg kom hurtig på andre tanker. Kranio sakral har ændret mit liv fuldstændigt.

 

Jeg er kommet af med noget af min medicin og andet er jeg gået ned i dosis. Jeg har fået ro i min hoved. Tankemylder er væk, har fået ro i kroppen og det meste af min hyperaktivitet er væk.

 

Anja er utrolig dygtig og presser ikke på for at sælge en masse naturlægemidler eller andre behandlinger. Hun har en utrolig god føling med ens grænser og jeg har aldrig følt mine grænser overskreden.

 

Jenny

-------------------------------------------------------------

 

Jeg har 2x piskesmæld, knæskade, maveproblemer, tilbagevendende betændelsestilstande og deraf en del smerter og spændinger, som kst/tensegrity er med til reducere, og Anja hjælper mig i min process i bedring både med behandling, råd om naturmedicin og selvudvikling.

 

Anja er et dejligt, varmt og kærligt menneske og har en meget fin og god følelse og fornemmelse for andre mennesker. Anja lever sig altid 100 % ind i hendes fag og giver altid alt det gode hun har og kan give af for andre mennesker.

 

Anja har en fantastisk evne til indlevelse for andre mennesker og for sit fag, som man sjældent finder på samme måde hos andre. Anja er som skabt til at blive behandler for andre mennesker og kunne ikke finde sig et bedre erhverv end at være kranio-sakral terapeut.

 

Hun udstråler altid glæde, varme og medfølelse og tager individuelt hånd om alle hendes patienter på en fantastisk måde.

 

Jeg kan kun varmt anbefale hende et besøg.

 

- Diana, 33 år

-------------------------------------------------------------

 

Anja er en sød og forstående behandler der tilpasser sig ens behov. Er det endag hvor man har brug for at snakke stille og roligt er hun der og hvis det er modsat - at man bare har brug for behandlingen og at slappe af i ro - giver hun en plads til det!

 

Hun er god til at vejlede en og hjælpe en til at vide hvad man har brug for i behandlingen. Behandlingen er super, god og tilfredsstillende.

 

Efterhånden siger kroppen selv til når det er på tide: "Jeg har brug for Anja!"

 

- Natacha, 17 år, studerende 
 
-------------------------------------------------------------
 
Jeg har en kronisk tilstand kaldet sudden-deafness efter lille blodprop, hvilket giver tinnitus og hævet tung fornemmelse i hovedet. Kranio-sakral terapi giver total afslapning og ny energi. Behandlingen giver en behagelig befriende følelse og giver mig mere overskud. Den fulde effekt er svær at beskrive den skal opleves!

Kærligst Henriette
 
-------------------------------------------------------------
 
Jeg havde min første gode oplevelse med Anja, ved et eftermiddags-/aften Wellness-arrangement hos en kær kollega.

Anja formår at få alle til at føle sig godt tilpas, at skabe en god stemning, og forstår at formidle Raz-Spa’s fortrinligheder, så alle kan være med.

Jeg sværger selv til en kendt dansk hudplejeserie, og anvender både scrub, tonic og diverse cremer regelmæssigt. Men efter at have prøvet Raz-Spa’s produkter, har jeg indset, at den produktserie jeg ellers har anvendt, ikke har formået, at rense min hud lige så dybt og effektivt, som bl.a. Raz-Spa’s Mint-scrub gør det. Anja’s rosenolie er nu blevet min foretrukne fugtgivende olie, og erstatter, sammen med caviar serum fra Naturfarm til hhv. misfarvninger og øjne, den dagcreme jeg hidtil har anvendt i ansigt, på hals og bryst.

Efter den første kombination af 15 min. ansigtsmassage og 15 min. kranio sekral terapi var jeg ikke et sekund i tvivl. Anja er nu MIN foretrukne alternative behandler! Anja hjalp mig med at ”gennemscanne” min egen krop, og tog mig på en næsten meditativ rejse. Jeg fornemmede at spændinger og negativ energi blev trukket af mig, som en snærende rullekravetrøje.

Jeg oplever Anja som yderst kompetent, både som behandler og som medmenneske! Hun er en spændende og tillidsvækkende kvinde, som udviser stor integritet.

Desværre bor vi i hver sin ende af landet. Men jeg har fået lovning på, at når Anja er i Vendsyssel, modtager jeg en sms, og får da mulighed for at booke en behandling.
– Og jeg kan slet ikke vente, til at hun er i Nordjylland næste gang . -Tina

Rigtig godt arrangement,hyggelig og afslappet stemning.Anja er en sød og hjælpsom behandler.Kan varmt anbefales. - Nancy
 
-------------------------------------
'Smerter i nakken'
 

Jeg har i gennem længere tid døjet med nakke/rygsmerter efter motionscykling på racercykel, forårsaget af en udtalt slidgigt, som kun forværres ved den uheldige siddestilling på en racercykel. Som følge heraf har jeg jævnligt søgt traditionel hjælp i form af fysioterapi og kiropraktik, og en operation har også været på tale.

Efter at være kommet i kontakt med Anja, foreslog hun mig at prøve en Kranio Sakral Terapi, for at forsøge at fjerne de muskelspændinger som jo reelt er dem der generer og gør mig ondt.
 
Allerede efter den første behandling var der mærkbare positive ændringer, og efter et par gange var jeg helt sikker på at behandlingen gjorde godt, og gav mig ro i nakkeregionen mellem mine cykelture. Vel vidende at jeg nok burde finde mig en anden sport, giver KST behandlingerne alligevel så stor virkning, at jeg indtil videre har besluttet mig for at fortsætte cyklingen og så regelmæssig besøge Anja for en lindrende behandling.
 
Om behandlingen og Anja vil jeg gerne knytte følgende positive kommentarer: Allerede når du ankommer til Oasen og bliver modtaget af Anja, mærker du at du er hos et menneske der interesserer sig for dig, og vil gøre alt for at tage hånd om dit problem. Atmosfæren i klinikken er hyggelig og rar, der rent og pynteligt, der dufter godt, og med stille beroligende musik valgt efter situationen. Jeg forestiller mig billedligt at det må være som at komme til en Oase efter en lang ørkenvandring.
 
Anja er en særdeles kompetent behandler der interesserer sig for sit fag, sætter sig ind i lige netop din situation og hele tiden dygtiggør sig ved studier og kurser. At hun også har en dejlig varm og positiv udstråling, er kun med til at gøre at jeg altid ser frem til mit næste besøg hos hende. Du føler dig virkelig i trygge, sikre og professionelle hænder.
 
Jeg kan på det varmeste anbefale at f. eks. motionister og cykelryttere der måtte lide at samme skavank som jeg, tager kontakt til Anja for at i det mindste at prøve om en KST behandling ikke kunne være det der gjorde at nydelsen ved sporten ville blive hævet til et højere niveau.
 

Motionisten

Lymfedrænage

Krop og ansigt

  • Forbedrer dit velvære og dit immunsystem i kroppen.
  • Sætter gang i blod og væskecirkulationen.
  • Virker udrensende.


Ansigts-lymfedrænage

Ansigtsløftning der hjælper ved træt slap hud og hævelser.
”Ansigtsløftning uden kniv”


Hvad er lymfesystemet:

Lymfesystemet er en hel verden for sig. Det består af et kæmpe net af forgrenede kar, der gennemstrømmer alle kroppens væv og organer. Det består af tynde årer (lymfekar), der transporterer overskydende væske (lymfe) fra væv og organer tilbage til blodet.

Når vores lymfesystems kredsløb og funktion nedsættes eller forringes ved stress, sygdom, overvægt eller for stillestående eller usund livsførelse, kan man ved hjælp af manuel påvirkning aktivere kredsløbet.

Kroppens celler får ilt og næringsstoffer gennem vævsvæske, der siver fra blodkarrene.

Bagefter bliver den overskydende væske optaget af lymfekarrene, som transporterer lymfevæsken tilbage til blodbanen igen.

Lymfevæsken fjerner affaldsstoffer fra cellernen samt bakterier og virus. Lymfevæske optager desuden protein og fedt fra tyndtarmen, når vi har spist.

Lymfesystemet består af lymfeknuder og lymfekar, som findes overalt i kroppen.


Lymfesystemet:

  • Opsamler og renser overskydende væske fra vævene
  • Fører lymfevæsken tilbage til blodbanen oppe ved halsen
  • Er en vigtig del af kroppens immunforsvar, da det også bekæmper infektioner
  • Virker udrensede og sætter gang i blod- og væskecirkulation.


Sådan virker lymfedrænage:

Lymfedrænage er en ”fjerlet” massage. Der holdes en tæt hudkontakt, samtidig med at huden forskydes over det underliggende væv. Drænagen er rytmisk med stigende og aftagende tryk, med pumpninger, malketeknik og bølgebevægelser.

En lymfedrænagebehandling er tillige meget afstressende. Den rytmisk, pulserende behandling indvirker på det parasympatiske nervesystem, som er vores afslapningsnervesystem. Når dette nervesystem er ”i gode hænder” sender det impulser til hjernen, som nedsætter produktionen af stresshormoner.

Ca. 70% af vores kropsvægt består af væske, som når den påvirkes af rytmiske, pulserende bevægelser, spreder sig som ringe i vandet.

Derfor er lymfedrænagens pulserende massage så effektiv.
 

Er du træt, stresset – mangler du energi

 

• Ødemer/væskeophobninger
• Dårlig blodcirkulation
• Hudproblemer –herunder Akne (affaldsstoffer udrenses)
• Vævsforfald/alderdoms-forandringer i huden
• Fjerner ophobede affalds-stoffer, D-tox
• Operationer, før og efter
• Bihule- og pandehule lidelser
• Hovedpine
• Små sprængte blodkar
• Gigtlidelser
• Inflammations-tilstande generelt
• Væskeophobning ved menustration
• Overgangsbesvær/hedeture
• Efter større vægttab/slankekure
• Følgevirkning af diabetes
• Skinnebenssår
• Immunforsvaret – styrkelse
• Tilbagevendende infektioner
• Uro/smerter i benene
• Ansigtsløft uden kniv
• Efter fjernelse af lymfeknuder
• Efter endt cancerbehandling
• Efterfødselsbehandling
• Nedsat blodcirkulation
• Nyreproblemer
• Fibromyalgi

Hjælp til selvhjælp

 

Du kan selv gøre noget for at bedre lymfens bevægelse ved at:

• Dyrke motion / blive forpustet
• Styrke kredsløbet
• Spise sundt
• Undgå stress
• Trække vejret med mellemgulvs-musklen
• Få frisk luft
• Undgå vanddrivende medicin
• Have den rette kropstemperatur (37 grader)
• Få børstemassage
• Undgå stramt tøj
• Undgå stimulanser, der gør lymfesystemet dovent


Fontænemassage:

Fontænemassage er først en tørbørstningsmassage og derefter en massage med olie.
Kroppen ”skrubbes” med en loofah-handske i cirkulære bevægelser.
Derefter gives en ”californisk massage” (med flad hånd) og olie – også i cirkulære bevægelser.
Det fjerner døde hudceller, aktiverer cirkulationen og er energiopbyggende og forskønnende.


Massagen anvendes bl.a. i forbindelse med:

  • Et lymfedrænagebehandlingsforløb
  • Ved slankekure
  • Til styrkelse af immunforsvaret

Den danske læge Dr. Vodder, som i 30´erne levede i Frankrig, fandt ud af en speciel teknik til at aktivere lymfesystemet.

Jeg er uddannet ved Jonna Andersen, Nice
Som anvender en fransk/dansk lymfedrænagemassage
Læs mere her på: http://www.jonnaandersen.com


Lymfedrænage

1 times behandling
Pris Kr. 400,00
(Der anbefales minimum 3 behandlinger indenfor 2 uger)
 
A-Clean og Oase for Velvære    •   Rugårdsvej 332   •   Villestofte, 5210   •   Odense NV   •   Tlf.: 40 73 80 45   •   E-mail: a-clean@mail.dk   •   Cvr.: 14 88 51 37